Reisverzekering ziektekosten.
Met een reisverzekering bent u verzekerd tegen materiële schade en letselschade die u tijdens een vakantie kan oplopen. Denk bijvoorbeeld aan extra kosten door diefstal, schade of verlies van u spullen. Met een reisverzekering met de geneeskundige kosten module worden ziektekosten ook vergoed.

Onder de ziektekosten van reisverzekering vallen alle medisch noodzakelijke kosten en vervoerskosten ter plaatse.

Waarom ziektekosten via de reisverzekering
De basiszorgverzekering dekt de kosten van spoedeisende hulp in het buitenland. Dit betreft dus uitsluitend spoedeisende hulp.

Daarnaast zijn deze kosten ook nog eens gedekt tegen Nederlandse tarieven. Extra zorgkosten en/of repatriëringkosten dient u dus zelf te betalen.

Zorg in het buitenland.
Een reisverzekering vergoedt buitengewone kosten in het buitenland. Buitengewone kosten worden ook wel onvoorziene kosten genoemd.

Hieronder vallen alle kosten van gebeurtenissen die onverwacht gebeuren. Bijvoorbeeld als u plotseling ziek wordt waardoor zorg in het buitenland noodzakelijk is. Of het noodzakelijk is deze kosten, zoals zorg in het buitenland, te verzekeren hangt voornamelijk af van de activiteiten tijdens de vakantie en de vakantiebestemming.

Bij actieve reizen waarbij de kans op ongevallen groter is, valt het verzekeren van zorg in het buitenland aan te bevelen.

Om oververzekering te voorkomen is het is ook aan te raden te kijken in hoeverre uw zorgverzekering, zorg in het buitenland vergoedt.

U kunt bij Rits Korff Assurantiën zelf en snel een aflopende reis- of annuleringsverzekering afsluiten.
Reisverzekering Klik hier
AnnuleringsverzekeringKlik hier

Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering
Met een Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering krijgt u de volledige reissom vergoed, ook al heeft u al een gedeelte van de vakantie genoten.
Ook een annuleringsverzekering voor samengestelde reizen is mogelijk.

Doorlopende Zakenreisverzekering
De Doorlopende Zakenreisverzekering is de ideale verzekering voor iedereen in een bedrijf die regelmatig op zakenreis gaat.
Dit kan één persoon zijn maar ook meerdere personen in het bedrijf.

Schades die ontstaan tijdens deze reis, kunnen namelijk niet op uw privé reisverzekering worden verhaald.

Doorlopende Zakenreisverzekering: Klik hier

´╗┐

Uw polisdossier inzien

Als klant van de Noordhollandsche kunt u uw polisdossier inzien. Hiervoor heeft u uw pasnummer en uw wachtwoord nodig.

Mijn polissen


Schade melden

Download het schadeformulier en stuur het volledig ingevuld op per post, mail of fax naar ons kantoor.


© 2019 Rits Korff Assurantiën | Rector Frederiklaan 21A | 1851 AD HEILOO | info@ritskorff.nl | 072 - 520 39 14 | Bankrek. NL37 INGB 0003 237 893