Voertuigenverzekering

Auto

Er zijn drie soorten verzekeringen voor motorrijtuigen:

  1. WA: u bent alleen verzekerd voor de schade die u een ander toebrengt.
  2. WA Extra: deze vergoedt de schade aan de tegenpartij en eigen schade die het gevolg is van storm, hagelschade, bliksem, diefstal/inbraak, ruitbreuk en overstekende dieren.
  3. Casco (All Risk): dekt uw eigen schade en de schade aan de tegenpartij.

Rits Korff Assurantiën helpt u bij de keuze tussen deze verzekeringsvormen. De keuze is in het bijzonder afhankelijk van de waarde van uw auto. Een auto die nog veel waard is, kunt u het beste All Risk verzekeren. Voor een auto die niet erg veel meer waard is, is een WA-beperkt casco of alleen WA dekking vaak voldoende.

Bij eventuele schade nemen wij de hele behandeling van u over en zorgen voor een snelle afwikkeling. Daarnaast kunnen wij berekenen of het beter is om de schade te claimen, of dat het beter is om de schade voor eigen rekening te nemen zodat het u geen no-claim korting kost.

Motor

Voor een motorverzekering geldt ongeveer hetzelfde als voor een autoverzekering. Afhankelijk van de waarde van de motor, kiest u een verzekeringsvorm. Als u naast een motor tevens een auto bezit, is het vaak mogelijk de schadevrije jaren van de motor te gebruiken voor de auto en andersom.

Oldtimer

Om op de weg te kunnen moet u minimaal WA verzekerd zijn. Uitgebreidere dekking is ook mogelijk.

Brommer

De premie is voor een groot gedeelte afhankelijk van de leeftijd van de bestuurder van de brommer. Wij beoordelen elk jaar weer welke verzekeringspartij het beste aanbod doet. Zo betaalt u nooit teveel.

´╗┐

Uw polisdossier inzien

Als klant van de Noordhollandsche kunt u uw polisdossier inzien. Hiervoor heeft u uw pasnummer en uw wachtwoord nodig.

Mijn polissen


Schade melden

Download het schadeformulier en stuur het volledig ingevuld op per post, mail of fax naar ons kantoor.


© 2019 Rits Korff Assurantiën | Rector Frederiklaan 21A | 1851 AD HEILOO | info@ritskorff.nl | 072 - 520 39 14 | Bankrek. NL37 INGB 0003 237 893